Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Bode Tempo-Team 10-11-2023

Redactie Maarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bode

Wil je graag aan de slag als Bode in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Bode. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bode te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Bode

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Bode

Klinkt deze vacature als Bode voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres regionw@tempo-team.nl en telefoonnummer 033-2458248. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Bode tot Angela & Meltem & Rick.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarn
  2. Bode Tempo-Team 10-11-2023

Bekijk nog meer vacatures