Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur WR Werving en Selectie 02-02-2024

Redactie Maarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur

Wil je graag aan de slag als Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

WR Werving en Selectie is op zoek naar een Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Bouwkundig Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Uitzend/Detachering/W&S

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2800 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur

Klinkt deze vacature als Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR Werving en Selectie. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarn
  2. Kopersbegeleider Woningbouw Bouwkundig Adviseur WR Werving en Selectie 02-02-2024

Bekijk nog meer vacatures