Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO Protestants Christelijk Onderwijs Gelderse Vallei 18-12-2023

Redactie Maarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO

Wil je graag aan de slag als Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Protestants Christelijk Onderwijs Gelderse Vallei is op zoek naar een Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO. Het betreft een voor minimaal 22 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

22 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO

Klinkt deze vacature als Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Protestants Christelijk Onderwijs Gelderse Vallei. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarn
  2. Pedagogisch Medewerker Peuteropvang en BSO Protestants Christelijk Onderwijs Gelderse Vallei 18-12-2023

Bekijk nog meer vacatures