Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? Tankpersoneel 24-01-2024

Redactie Maarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation?

Wil je graag aan de slag als Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? in Waddinxveen? Bekijk dan snel deze vacature.

Tankpersoneel is op zoek naar een Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation?. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Bakkerij

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Detailhandel, Horeca

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

2250 – 2465 euro

Solliciteren op de functie van Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation?

Klinkt deze vacature als Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tankpersoneel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@tankpersoneel.nl en telefoonnummer 0182-717122. De website van Unknown is https://www.tankpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? tot Jolanda Hummelink.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Maarn
  2. Werken als bakkerijmedewerker op een tankstation? Tankpersoneel 24-01-2024

Bekijk nog meer vacatures