Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid Gemeente Utrechtse Heuvelrug via Galan Groep 27-10-2023

Redactie Maarnnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Maarn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid

Wil je graag aan de slag als Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug via Galan Groep is op zoek naar een Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wat vragen we aan kennis en ervaring
Op basis van deze werkzaamheden en uitdagingen stellen we de volgende eisen en wensen aan je kennis- en ervaringsprofiel:

 • Academisch werk- en -denkniveau en een afgeronde opleiding(en) in een relevante studierichting.
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met (gemeentelijke) financiën.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een managementfunctie op tactisch en strategisch niveau (met bedrijfsvoeringstaken). Bij voorkeur opgedaan in de overheidssector, maar mag diverser binnen de publieke sector.
 • Je hebt ervaring met het brede pallet van bedrijfsvoering en kent de waarde van adequate dienstverlening waaronder adequate stuurinformatie op basis waarvan beleid getoetst en doorontwikkeld kan worden.
 • Als ervaren bedrijfsvoerder heb je ervaring met versterken of implementeren van dienstverlenende werkwijzen en versterken van een integrale visie op de uitvoering van werkprocessen.
 • Je hebt ervaring met organisatieontwikkeling en weet om te gaan met dynamiek die kan spelen.

Welke persoonseigenschappen passen bij ons
 • Je hebt een analytische en onafhankelijke geest en toetst op basis van eigen inzichten en bevindingen.
 • Je bent reflectief van aard. Bent kritisch, opbouwend en staat zelf ook open voor andere meningen.
 • Je bent koersvast en standvastig en hebt lef en durf. Je bent ook een verbinder en bouwer die waar nodig beslissingen neemt en staat voor je mensen.
 • Je geeft zowel ruimte als richting en weet daarin de medewerkers aan te spreken en uit te nodigen.
 • Je bent strategisch onderlegd en weet strategie ook te vertalen naar operatie.
 • Je bent teamspeler, die betrokkenheid toont, de synergie zoekt en ook kan relativeren.
 • Je bent empathisch, benaderbaar, gaat uit van vertrouwen, hebt geduld en laat je niet ‘snel uit het veld slaan’
 • Je bent klantgericht: intern en extern, waarbij je organisatiesensitief handelt en over een ‘politieke antenne’ beschikt.

4 De gemeente Utrechtse Heuvelrug biedt
Een maatschappelijk uitdagende, brede en betekenisvolle MT-functie. Je beloning is marktconform en inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. De functie wordt in 2024 opnieuw gewaardeerd. Je ontvangt een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van het salaris. In te zetten naar eigen keuze in salaris of extra verlof. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden voor hybride werken, aandacht voor de balans tussen werk en privé en persoonlijke ontwikkeling. Je start met een jaarcontract met de nadrukkelijke intentie om daarna vast in dienst te komen. Kijk op www.heuvelrug.nl/zeven-pluspunten voor de zeven pluspunten in het werken voor onze gemeente. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

5 Procedureplanning
Beoogde Planning (raadpleeg onze website voor de actuele planning)

Heb je interesse, we zien graag je cv en motivatie zo snel mogelijk tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website.

6 Informatie
De werving- en selectieprocedure wordt begeleid door Reian Gerrits en Mathé Arends consultants bij de Galan Groep. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen als je meer over de inhoud van de functie en organisatie wilt weten. We zijn bereikbaar via 035 694 80 00.

Solliciteren
Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is? Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: 035 694 8000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Manager Behandelzaken

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Leidinggevend

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid

Klinkt deze vacature als Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Utrechtse Heuvelrug via Galan Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 035-6948000. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid tot Mathé Arends.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Maarn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Maarn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Maarn
 2. Manager KOERS (strategie & bedrijfsvoering) MT-lid Gemeente Utrechtse Heuvelrug via Galan Groep 27-10-2023

Bekijk nog meer vacatures