Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Maarn en willen hier ook nooit meer weg. Maarn heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Maarn.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Maarn. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Maarn nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Maarn zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Maarnnieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Maarn en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Maarn, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Maarn te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Maarn.

Het laatste nieuws in Maarn

Maarnnieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats